Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek giymek

Rüyada gelinlik giymek giymek

Rüyada gelinlik giymek giymek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sırların ortaya çıkmasına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek giymek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giymek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada tekrar gelinlik giymek stresinin çoğalacağına, başarılı olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek geçim derdinden kurtulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek düşmanlıkların biteceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Rüyada krem rengi gelinlik giydiğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada zorla gelinlik giydiğini görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments