Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, başarı kaydedeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada güzel gelinlik giymek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, tabiri caizse can bulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel gelinlik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada güzel gelinlik görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil güzel elbise giymek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada güzel beyaz elbise giymek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel bir elbise giymek rahat bir hayat sürüleceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Rüyada güzel bir elbise giymek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments