Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait gelinlik giymek

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, her şeyin sarpa saracağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işarettir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait gelinlik görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, acı veren kazalara yorulur.

Rüyada başkasına ait ayakkabıyı giymek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada başkasına ait elbise giymek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada başkasına ait bebek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına ait araba görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Rüyada birinin aids olduğunu görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments