Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyen evli birini görmek

Rüyada gelinlik giyen evli birini görmek

Rüyada gelinlik giyen evli birini görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyen evli birini gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Rüyada evli birini gelinlikli görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bir konuda destek alacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada evli olan birinin gelinlik giydiğini görmek mal kayıpları da yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek evlerindeki huzurun artacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada evliyken gelinlik giymek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments