Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, zorlukların son bulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik gibi elbise giymek güzelliklerle dolacağına, adeta havalara uçacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğe benzer elbise giymek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sosyal konumunun değişeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments