Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası atlatmak

Rüyada araba kazası atlatmak

Rüyada araba kazası atlatmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işarettir.

Rüyada araba kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Rüyada araba kazası atlatmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası atlatmak kişinin içinin daralacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak kazası atlatmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tren kazası atlatmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba kaza görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, günahların da affolacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının araba kazası yaptığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Rüyada araba kazası olduğunu görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments