Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası olduğunu görmek

Rüyada araba kazası olduğunu görmek

Rüyada araba kazası olduğunu görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, tüm parasını kaybedeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet eder.

Rüyada araba kazası olduğunu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin araba kazası yaptığını görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada araba kazası yapan birini görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba kazasına şahit olmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı kazalı görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada araba kazasında ölmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının araba kazası yaptığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments