Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kazası atlatmak

Rüyada uçak kazası atlatmak

Rüyada uçak kazası atlatmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayallerine kavuşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, şansın döneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada uçak kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada uçak kazası atlatmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak kazasında ölmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kazası görmek sorunlarının günden güne artacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak kazası haberi almak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kazası geçirmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli uçak kazası görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments