Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası atlatmak

Rüyada trafik kazası atlatmak

Rüyada trafik kazası atlatmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada trafik kazası atlatmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi olarak güç kazanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçiren birini görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, prestij sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin trafik kazası yaptığını görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası yaptığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments