Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servis aracını kaçırmak

Rüyada servis aracını kaçırmak

Rüyada servis aracını kaçırmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada servis aracını kaçırmak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada servis aracını kaçırmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada servis aracı görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aracı kaçırmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet eder.

Rüyada kepçe aracı görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işarettir.

Rüyada cenaze aracına binmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz aracına binmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada uzaylı aracı görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada makam aracı görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments