Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik beğenmek

Rüyada gelinlik beğenmek

Rüyada gelinlik beğenmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, başarılı adımlar atılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik beğenmek gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada gelinlik beğendiğini görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada gelinlik beğenmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Rüyada tesbih beğenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi beğenmek çok yıpranacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bi erkeği beğenmek daha fazla gelir elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Rüyada beğendiğin kadını görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mezar yeri beğenmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments