Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri beğenmek

Rüyada mezar yeri beğenmek

Rüyada mezar yeri beğenmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, maddi zararının giderileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, elinin bolluk göreceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yeri beğenmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada mezar yeri beğenmek isminden sıkça söz ettireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık beğenmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada beğendiği kişiyi görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, zaferlere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta beğenmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih beğenmek iyi geçim halinde kalacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beğendiğin adamı görmek insanlardan uzaklaşılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments