Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beğendiğin bir erkeği gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği beğenmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada beğendiği erkeği görmek kısmet alacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Rüyada erkeği beğenmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği beğenmek zor durumda kalınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada koltuk beğenmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada beğendiği birini görmek sağlık problemleri içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise beğenmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments