Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin yandığını görmek

Rüyada gelinliğin yandığını görmek

Rüyada gelinliğin yandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin yandığını gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Rüyada gelinlikle yandığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin yandığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, maddi anlamda rahatlamaya, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otların yandığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evinizin yandığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada baba evinin yandığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada saçlarının yandığını görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, devlete hizmet etmeye alamet etmektedir.

Rüyada sigarayla yandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments