Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinizin yandığını görmek

Rüyada evinizin yandığını görmek

Rüyada evinizin yandığını görmek getirisinden daha fazla olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinizin yandığını gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada yakınının evinin yandığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evini yandığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin yandığını duymak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet eder.

Rüyada yakının evinin yandığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun evinin yandığını görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına yorulur.

Rüyada evin içinde ateş yandığını görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada bir akrabanın evinin yandığını görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments