Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, onu darda bırakmayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada yüzünün güneşten yandığını görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, malının üstüne mal ekleyeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada güneşte yandığını görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin yandığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüzünün güneşten kızardığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada yüzünün yandığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünün yandığını görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments