Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstünde kan görmek

Rüyada kendi üstünde kan görmek

Rüyada kendi üstünde kan görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde kan gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada arabanın üstünde kan görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet üstünde kan görmek malında azalmaya, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde kan görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde kan görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada üstünde kan görmek şerefe ve izzete, sonra kendi işini kuracağına, duygularını açığa vuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments