Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kan görmek

Rüyada üstünde kan görmek

Rüyada üstünde kan görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok eğleneceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üstünde kan gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünün kan olduğunu görmek o kimselerden menfaat göreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak üstünde kan görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, borçların artacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi üstünde kan görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mali krize gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek masa başı bir işe girileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada başkasının üstünde kan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments