Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa gelinlik görmek

Rüyada kısa gelinlik görmek

Rüyada kısa gelinlik görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada kısa gelinlik gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Rüyada kısa gelinlik giymek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına alamet eder.

Rüyada gelinliğin kısa olduğunu görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek şansının açık olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa gelinlik görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada gelinliği kısa görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğinin kısa olduğunu görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçınızı kısa görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments