Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline sarılmak

Rüyada geline sarılmak

Rüyada geline sarılmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada geline sarılmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada geline sarılmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinle sarılmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada gelinine sarılmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada geline sarılıp ağlamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulur.

Rüyada başkasını gelin olarak görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zenginlik kazanacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine işaret etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısı giydiğini görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sakal gelin görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulur.

Rüyada gelin ayakkabı görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments