Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kapısını açık görmek

Rüyada araba kapısını açık görmek

Rüyada araba kapısını açık görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, malın bereketinin artmasına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba kapısını açık gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada kapısı açık araba görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada araba kapısını açık görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek hayırlı adımlar atılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısı açık görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık sokak kapısı görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kapılı ev görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını açık görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments