Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin çiçeği görmek

Rüyada gelin çiçeği görmek

Rüyada gelin çiçeği görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Rüyada gelin çiçeğini atmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Rüyada gelinden çiçek almak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet eder.

Rüyada gelin çiçeği kapmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin el çiçeği görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği almak işlerin daha kötüye gideceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments