Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın taç giymek

Rüyada altın taç giymek

Rüyada altın taç giymek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Rüyada altın taç giymek gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada altın taç giymek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taç giymek uğradığı zararın telafi edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına taç giymek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada gelin tacı giymek onunla mutlu bir hayat kuracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada altın taç takmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada altın taç taktığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada altından taç görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments