Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin pastası görmek

Rüyada gelin pastası görmek

Rüyada gelin pastası görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, gelişmelerin olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada gelin pastası gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada gelin pastası görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulur.

Rüyada gelin pastası yemek insanların afiyet bulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayırlı kapıların açılacağına, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası kesmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında pasta görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu pasta yemek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe renkli pasta görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada beyaz pasta yapmak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments