Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pasta yapmak

Rüyada beyaz pasta yapmak

Rüyada beyaz pasta yapmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz pasta yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada beyaz pasta yapmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta kreması yapmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Rüyada meyveli pasta yapmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada pasta servisi yapmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet eder.

Rüyada pasta kek yapmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakaolu pasta yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada pasta yapmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, geride bırakacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çilekli pasta yapmak mutluluğa giden yolu bulacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments