Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olarak görülmek

Rüyada gelin olarak görülmek

Rüyada gelin olarak görülmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelin olarak görülmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Rüyada gelin olarak görülmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gelin görüp ağlamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini görüp konuşmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada görülen şeyi yaşamak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada görülen ismi koymak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen erkek bebek emzirmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada görünmez olup uçmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments