Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kurdele görmek

Rüyada pembe kurdele görmek

Rüyada pembe kurdele görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bereketin ve verimin olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yalan söylemeyeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Rüyada pembe kurdele gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada pembe kurdele görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kırmız kurdele görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurdele çözmek verdiği sözleri tutacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurdeleli yüzük görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurdele almak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işarettir.

Rüyada kurdele takmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek para kazanmaya, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments