Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek

Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek

Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada gelin başı yaptırdığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada gelin başı yaptığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek sağlık sorunlarının artacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gelin başı yapmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada gelin başı yaptırmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına gelin tacı takmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendi işine sahip olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Rüyada gelin başı görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin arabasına binmek borçlarının azalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments