Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire kapı açmamak

Rüyada misafire kapı açmamak

Rüyada misafire kapı açmamak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kurtuluşa ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, zorluklarını aşacağına işarettir.

Rüyada misafire kapı açmamak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada misafire kapı açmamak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalan kapıyı açmamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sağlığının geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada açmamış pembe gül görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada telefon açmamak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments