Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecekonduya taşınmak

Rüyada gecekonduya taşınmak

Rüyada gecekonduya taşınmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Rüyada gecekonduya taşınmak gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada gecekonduya taşınmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada gecekonduda yaşamak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski gecekondu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gecekondular görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Rüyada gecekondu kiralamak kalkınacağına, ilerleyeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada gecekondu yapmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek yanlış adımlar atacağına, üzüntülü haberler alacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gecekonduya gitmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments