Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecekondu yapmak

Rüyada gecekondu yapmak

Rüyada gecekondu yapmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret eder.

Rüyada gecekondu yapmak gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada gecekondu yapmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada gecekonduya taşınmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada gecekondular görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada gecekonduda yaşamak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işarettir.

Rüyada gecekonduya gitmek makam ve rütbe edineceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gecekondu kiralamak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Rüyada eski gecekondu görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments