Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecekonduya gitmek

Rüyada gecekonduya gitmek

Rüyada gecekonduya gitmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada gecekonduya gitmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada gecekonduya gitmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, işlerinin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gecekondu yapmak makam ve rızık sağlayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gecekondu görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, rızkının çeşitleneceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gecekondu yıkmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada gecekonduda yaşamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada eski gecekondu görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gecekondu kiralamak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments