Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecekonduda yaşamak

Rüyada gecekonduda yaşamak

Rüyada gecekonduda yaşamak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada gecekonduda yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Rüyada gecekonduda yaşamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada eski gecekondu görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gecekonduya gitmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada gecekondu kiralamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada gecekondular görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hak yoluna döneceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gecekondu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada gecekondu yapmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments