Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gecekondu görmek

Rüyada gecekondu görmek

Rüyada gecekondu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada gecekondu gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada gecekondu yıkmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski gecekondu görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada gecekondu görmek hatalarını fark edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gecekondular görmek rahat rahat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada gecekonduya gitmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, rahatlayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet eder.

Rüyada gecekonduda yaşamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gecekonduya taşınmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments