Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gecelik görmek

Rüyada yeşil gecelik görmek

Rüyada yeşil gecelik görmek daha zengin hale geleceğine, işlerdeki karın artacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil gecelik gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Rüyada yeşil gecelik görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil gecelik almak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gece elbisesi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet eder.

Rüyada yeşil gecelik giymek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments