Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geceyi aydınlık görmek

Rüyada geceyi aydınlık görmek

Rüyada geceyi aydınlık görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geceyi aydınlık gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Rüyada aydınlık gece görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geceyi aydınlık görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada güneş ve aydınlık görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada evi aydınlık görmek sermayenin harcandığına değeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada aydınlık görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz aydını almak yeni bir adım atılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada aydınlık ev görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments