Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dalgalı olduğunu görmek

Rüyada denizin dalgalı olduğunu görmek

Rüyada denizin dalgalı olduğunu görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dalgalı olduğunu gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah dalgalı deniz görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde yolculuk yapmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizi izlemek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments