Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok dalgalı deniz görmek

Rüyada çok dalgalı deniz görmek

Rüyada çok dalgalı deniz görmek yoğun stres altında kalacağına, şansın yüzüne güleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada çok dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Rüyada dev dalgalı deniz görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, makbul olan şeylere, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde yolculuk yapmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek ticarette ilerleyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek sağlığını geri kazanacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments