Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece ay görmek

Rüyada gece ay görmek

Rüyada gece ay görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, istediği oranda da eğleneceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ümitsizliğe, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada gece ay gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada gece ay görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ay içinde ay görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ay doğmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dört ay görmek gözyaşına boğulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kederlerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayçekirdeği kabuğu görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments