Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her gece sevdiğini görmek

Rüyada her gece sevdiğini görmek

Rüyada her gece sevdiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin sona ereceğine, can sıkıcı haberler almaya, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hikmet sahibi olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her gece sevdiğini gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada her gece sevdiğini görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Rüyada her gece bebek görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Rüyada her gece kabus görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada her gece aynı rüyayı görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada her gece aynı kişiyi görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kalp kırıklığı olacağına, güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada hergün sevdiğini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada her yeri tuz görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments