Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece at görmek

Rüyada gece at görmek

Rüyada gece at görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kısmetlerinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gece at gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada gece at görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada gece kar görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her gece aynı rüyayı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kına gecesinde ağlamak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece elbisesi görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızlı gece görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments