Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazete katlamak

Rüyada gazete katlamak

Rüyada gazete katlamak yersiz yere suçlanacağına, sıkıntılarından arınacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, gönül kapılarını açacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada gazete katlamak gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada gazete katlamak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada renkli çamaşır katlamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada çarşaf katladığını görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan katlamak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, karın artacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada don katlamak günah ve suç işleyeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tülbent katlamak kötü sözler duyacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments