Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solucanla oynamak

Rüyada solucanla oynamak

Rüyada solucanla oynamak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, takdir toplayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada solucanla oynamak gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada solucanla oynamak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu solucan görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestinde solucan görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarında solucan görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada çok solucan görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı solucan yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada solucanlı su görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada vücudunda solucan görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments