Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaipten haber almak

Rüyada gaipten haber almak

Rüyada gaipten haber almak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada gaipten haber almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gaibden haber almak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada gaipten haber almak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada gaipten erkek sesi duymak daha sık bir araya geleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Rüyada gaipten gelen ses duymak yuva kuracağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaibden ses duymak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gaipten ses duymak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rızkın artacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada gaipten insan sesi duymak geniş rızık elde edeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak sevineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments