Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol maçına gitmek

Rüyada futbol maçına gitmek

Rüyada futbol maçına gitmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol maçına gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada futbol maçına gitmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Rüyada futbol maçı yapmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada futbol maçı kazanmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol maçı görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini futbol maçında görmek rahat edeceğine, zor günlerin yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada futbol maçı seyretmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçı oynamak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments