Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol maçı seyretmek

Rüyada futbol maçı seyretmek

Rüyada futbol maçı seyretmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işarettir.

Rüyada futbol maçı seyretmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada futbol maçı seyretmek hasretliğin biteceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada stadyumda maç seyretmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, iş güç sahibi olacağına, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mac seyretmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ticarette başarılı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada futbol maçı oynamak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada futbol maçına gitmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada futbol maçı izlemek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak ortamın bir hayli gerileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada futbol maçı yaptığını görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments