Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini futbol maçında görmek

Rüyada kendini futbol maçında görmek

Rüyada kendini futbol maçında görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kendini futbol maçında gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada futbol maçı oynamak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada futbol maçı seyretmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol maçına gitmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada futbol maçı kazanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, biraz dinleneceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol maçı yaptığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Rüyada futbol maçında gol atmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada futbol maçı görmek birçok engelin aşılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, güzel günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments