Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafa görmek

Rüyada fotoğrafa görmek

Rüyada fotoğrafa görmek sıkıntıya düşüreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafa gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık fotoğraf görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf aramak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek fotoğrafı çekmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments