Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış kıyafet görmek

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada yırtılmış kıyafet gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Rüyada kıyafeti yırtılmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetlerinin yırtıldığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, mutsuz olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, karın artacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yırtılan ayakkabı görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulur.

Rüyada para yırtılması görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada çizmenin yırtıldığını görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments