Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf kesmek

Rüyada fotoğraf kesmek

Rüyada fotoğraf kesmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, daha kötü günler yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, ancak yılmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada fotoğraf kesmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına yorulur.

Rüyada yırtık fotoğraf görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çirkin amellere, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf stüdyosu görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments